En knall helg

Fredagskveld fikk vi besøk av foreldrene mine. De kom mens vi spiste fredagstaco. De skulle være hele helga, mest fordi jeg skulle feire bursdagen min på lørdag. Det som var ekstra fint var at vi fikk kombinert det med orienteringsløp i Stokke både på lørdag og søndag.

På lørdag dro bare jeg, far og broren min - han hadde også kommet utpå fredagskveld. Grunnen til at de andre ikke ble med var fordi løpet starta kl 14, og jeg hadde invitert gjester til kl 17. Da fant vi ut at det var best at vi bare dro, løp og kjørte hjem, mens de som var igjen her ordna i stand til bursdag.

Søndag derimot var Thomas, Sarah Linnéa, Håkon Tobias og min mor med på løpet. Broren min skulle ikke løpe i dag, så nå var det bare meg og faren min.

Sarah Linnéa gikk også småtroll før jeg og far løp. Hun var som vanlig like ivrig på å finne poster.
Vi var kjempe heldige med været begge dagene, og kosa oss masse på både o-løp og bursdag.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

kjerstigullord

kjerstigullord

26, Gjvik

Jeg er ei jente p 25 r, som opprinnelig kommer fra Biri midt i mellom Gjvik og Lillehammer. For tiden bor jeg i Sandefjord sammen med min samboer, vr lille tulle som ble fdt 02.01.15 og vr lille prins som ble fdt 13.01.17 <3 I Sandefjord jobber jeg i en barnehage! Mine interesser er trening, turer, bker og bildetaking, samt litt utprving av nye matretter. Jeg har ogs begynt strikke og sy litt.

Matbloggtoppen

Kategorier

Arkiv

hits